27 mars 2008

Puslespill

Her kan dere se hva jeg har holdt på med i påsken, når jeg ikke har vært ute å gått tur med Emma.Dette og det neste er kjøpt på Fretex. Derfor mangler det desverre 3 brikker på puslespillet med bilene. Det første er på 1000 brikker, og det neste 500. Favoritt størrelsen min er 1000 brikker, men kjøper 500 når de er billige på Fretex, eller hvis det er et veldig spesielt bilde.
Dette er også 500 brikker, og er et av de spesielle. Det vises ikke så godt her, men det er 3D. Noen av sommerfuglene ser ut som de er langt borte, mens andre ser ut som de er kjempenært. Dette er et jeg fikk i juleegave 2007. Har spart det til nå, fordi jeg fikk så mange til jul, og at jeg hadde kjøpt nesten alle som var levert inn på fretex. Puslespill er min store julehobby, i år ble det påskehobby også. Jeg har vokst opp i et kristent hjem der håndarbeid som strikking , hekling og sying ikke hørt til på søn- og helligdager, dette er jeg enig i, så derfor passer pusling på slike dager.

10 kommentarer:

Hulda sa...

Syns det puslespillet med sommerfuglene er så fint! :) Det kunne du satt i glass og ramme.

Kjerstis Hjørne sa...

lurte på om æ skulle bytte ut fagbrevet med det puslespillet.. men det treng egentlig ikke ramme, det sitt helt sammen. er laga med plast øverst.

Marie sa...

Dette må vel kallast puslerier :)
Det med sommarfuglane er nydeleg!

Ha ein fin kveld :)

Tussilago sa...

Jeg blir helt stum av beundring over slikt arbeid..tålmodighetsarbeid! Kjempeflott! Sommerfuglene var nydelige ja..og jeg sitter også her og tenker på ideer til hvordan du kan "bruke" det. Feks lagt under glass på et brett, ei bordplate...

Nunne sa...

God kvelden Kjersti! Å så vondt med mormor! Huff, ikke godt når de brekker beina i sånn høg alder. Mamma gjorde det, men for henne gikk det greit. Ho fikk mye bedre dager etter det, for hun havna på et bofellesskap og har det veldig godt. Vi skal be for mormor!

Jeg har sett rutene dinemange ganger. "Snoker" stadig i de gamle sidene dine, og beundrer deg.. du kanså mye til tross for at du er ung. Lurer på hvordan jeg var i den alderen, har tilogmed GLEMT det.
Send meg adressen din, hvis du vil være med på Pay it Forward? Men det er frivillig. Husk det. Mange er med flere ganger og syns det blir heftig! Natta vennen min!

Andrea sa...

Hei hei. Så flink du er til å legge pusslespill! Også så fine motiv dem har, likte spesielt godt den med sommerfugler som er i 3D. Håper alt går bra med deg? Spent på hva du strikker for tiden nå, kanskje det garnmysteriet? Håper du hadde en fin påske. Mange varme klemmer min gode venn...

Timotei sa...

Puslespill er gøy! Husker jeg la et puslespill med 4000 brikker mens jeg bodde hjemme. Tålmodighetsarbeid ja, men veldig artig!

Lovise sa...

Puslespill er gøy. Hjemme hos oss pleide vi alltid å ha puslespill i jula, og mamma og pappa som nå er over 80 har det fremdeles.

Lille meg sa...

Dette så artig ut, men jeg har ikke tålmodighet til å sitte med slikt.
Takk forhygelig hilsen, og beklager at du ikke har fått savr før, men jeg er på kurs nå, og har liten tid til å se på bloggen.
Men ja, hetehov og leirfivel er det samme.
Ha en fin søndag!

喜洋洋 sa...

高雄縣徵信商業同業公會
南部徵信聯盟
外遇觀測站
大愛離婚諮詢網
離婚大剖析
大愛徵信有限公司
尋人專家徵信服務網
女人徵信公司
華陀徵信
離婚協助中心
跟蹤蒐證徵信器材網
抓姦觀測
大愛徵信
溫馨徵信
成功徵信社