18 april 2008

Emma på venninnebesøk

Hei hei Tuva, får jeg komme på besøk?
Jada, Emma du er nesten alltid velkommen på besøk. Men noen ganger vil jeg helst være alene.
I dag har vi hatt det artig, og lekt masse med Arnt Håvard, så nå må vi ta en liten hvil på sofa. Hulda har så deilig og fin sofa som vi får ha helt for oss selv.


Vi er jo bare sååå søøøte når vi ligger her på det rosa teppet. Jeg er glad vi ikke røyter, ellers måtte vi vel ligge på gulvet :o)

9 kommentarer:

Hulda sa...

Detta va jo bare helt nyyyydelig! :) De e jo så skjønn de to voffsan vårres. ;)

Lovise sa...

Å for noen herlige bilder!!!!!
De hundene er jo som skapt til å ligge i Huldas sofa:) De var aldeles skjønne. Akkurat så godt skal hunder ha det, ser at de koser seg.
Her i huset havner nok også hundene i sofaen bare rett som det er, men den ene av dem røyter masse. Det vises ikke så godt på sofaen, for jeg valgte en sofa med stoff som kamuflerer dette litt. Men gjett om det vises om jeg har på meg ei sort bukse!! he he, men sånn er det nå med dyr i huset, man må regne med både det ene og det andre:) Pluss masse kos!
Kos deg med dyrene videre:)

eie sa...

Ja det var noen søte små dere hadde her ja.Så fint bilde du har tatt av elgen også.Takk for kommentarer inne hos meg.Vil ønske deg en God helg!!!

annemariesquilt sa...

Hei så skjønne jenter på det flotte teppet til Hulda, Hulda må være veldig snill som lar dem få lov....
Nå fikk jeg så lyst på hund, så det ble en halv time inne for å se små shetland sheepdog valper. For det en sånn en som jeg drømmer om. Ser at tia mi ikke strekker til så derfor har jeg foreløpig lagt det på is foreløpig.....

Marie sa...

Så skjønne små krølltoppar!
Takk for "besøket" hos meg.

God helg :)

Berit T sa...

ÅÅÅÅ så herlig. Velidig greitt når de har "slekt" å leke med, veldig viktig for hundene. og har en hund skal de behandles som fullverdig familiemedlem, mener jeg da.

Har hatt det så travelt i det siste, med dette husprosjektet mitt, det begynner å bli ferdig nå. Derfor har jeg ikke kunnet bruke så mye tid på blogging.
Det var utrolig mange flotte M`er du hadde funne på.
Får se neste onsdag om det klaffer da.
Ha en fin lørdagskveld.

Magdalena sa...

guri så skjønne !! koselig blogg du har! Magny:)

Andrea sa...

Hei hei. Ser ut til at Emma kosa seg på venninebesøk ja hos Tuva. Dem er jo så søte der de ligger i sammen på sofan. Rosa til damene vettu, hehe. Så fint det siste bildet der Emma titter bort på Tuva. Ha en kjempe fin søndag. Mange klemmer min gode venn...

Brit. (lille meg) sa...

Så søte bissevovver! Nydelige var de!
Jeg er ikke noe hundemenneske, men disse var nusselige!