08 april 2008

Lappeteppe

Dette lappeteppe laget jeg for noen år siden. Det var så artig at holdt på med det sent og tidlig.. Det er som dere ser strikket med bare restegarn. Så der er ingen like lapper på det. Størrelsen er ca. 130x170 cm, og det er foret med et laken, så det er mykt, godt og varmt.

De lappene på bildene som jeg har tegnet et kryss på vil jeg fortelle litt om. Lappen på bildet over er rest etter en vest jeg hadde da jeg var lita. Den likte jeg kjempegodt :)


Krysset her er fra en genser jeg strikket i 2001.

Og denne lappen fra et deilig sjerf.


Mens denne er rest fra "17.mai lestene" mine. Pleier å kalle de det siden de er rød, hvit og blå.. :o)

Her er lilleprinsessa etter dagens børst.
Tidliger hadde vi gått tur i fjæra, og der var det ikke mye hav, båtene lå nesten på land.. Dette er pappa og onkels båt. Onkel har vært masse på havet i det siste og fisket.

Og dette er min tremenneings båt, langt der nede.. Vanligvis når havet opp til det røde streket jeg har tegnet. Rart at det kan være så stor forskjell på flo og fjære. Men det er jo vanlig på våren.

6 kommentarer:

Hulda sa...

Lappeteppe e kjempefint! Og, ja, det e veldig varmt og godt å tulle rundt sæ. :) Artig at du fortælte om de ulike lappan, det e jo et "minneteppe".

Emma e jo så nusselig og skjønn. :) Fikk løst å ta ho ut av bildet og inn hit, he he...

Fine båtbilda også. Ja, det er rart at det kan være så stor forskjell på flo og fjære.

Ha en fin kveld med Frustrerte Fruer, hi hi... ;)

HeiGrim-Frupigalopp sa...

SÅ FLOTT det teppet ditt er, det er noe med slike tepper og gode minner som man har, koselig! For meg som er fra tjukkeste innlandet er det nytt at det er SÅ stor forskjell på flo og fjære på våren, arti å se! Du, jeg ser kun en avlang sak der bildet av hunden din skal være, sånne har jeg mange av på min blogg, har til og med vært inne og lagt inn bildene på nytt fordi de rett og slett blir borte. Hmm, hva det kommer av vet ikke jeg
men irriterende, ja, det er det!
Kos deg med våren, i kveld har jeg vært å gått på ski.....

Forgjengelige ting sa...

Det var gøy med lappeteppet ditt. Ingen har vel maken til det. Og så var det stilig med historiene du hadde. Teppet er jo rene historieboken, eller en minnebok!!

Snuppe-luppe Prinsessa di er så søt at...

Hemmelighet: Mannen min kjøpte en båt i går, så nå blir det sjøturer her i gården :)

Andrea sa...

Hei hei. For et nydelig lappeteppe du har laget! Så morsomt å høre hvor noen av de lappene kommer fra, et sikkelig minnerikt teppe ja! Og hun lille prinsessen din er helt nyyydelig skjønn, sitter så fin og titter inn i kamera! Nydlige bilder fra fjære også. Ha en kjempe fin onsdag. Mange klemmer...

Annemariesquilt sa...

Heia, for et koselig lappeteppe, også så mye historie. Veldig gøy å høre hva slags garn de forskjellige lappene er laget av.Flotte bilder fra fjære var det også. Emma er jo bare skjønn som alltid...

喜洋洋 sa...

高雄縣徵信商業同業公會
南部徵信聯盟
外遇觀測站
大愛離婚諮詢網
離婚大剖析
大愛徵信有限公司
尋人專家徵信服務網
女人徵信公司
華陀徵信
離婚協助中心
跟蹤蒐證徵信器材網
抓姦觀測
大愛徵信
溫馨徵信
成功徵信社