12 mai 2008

90 årsgave

Hmm... hva er dette? En tegning over en landingsplass for UFO'er??Denne søte gaveeska laget jeg i dag, og pyntet den med noen søte blomster.Et lite nærbilde av blomstene må til. Hvis du åpner eska får du svaret på hva den rare tegningen er. :o)
Det er mønsteret til disse fine bjellene som jeg også laget i dag.Mamma trengte en gave til en dame vi kjenner som blir 90 år i dag. Så da lette jeg frem perlene mine og satte i gang.Slik ser de ut nært. Jeg har laget så mange slike at nå husker jeg ikke lenger hvor mange det er blitt. Men tror det er ca 30 par.Men en gave trenger jo også et kort, så da laget jeg dette lille med stemorsblomster på. Så ble det en hjemmelaget gave fra først til sist. Ikke for å skryte men jeg ble veldig fornøyd med resultatet.

Snø på sætra.
I hagen har vi disse små sæterhusene som pappa har laget. I går og i dag har de som er der hatt snø.. Det har vi også, men jeg elsker snø, så det gjør ikke meg noe, selv om den kommer i mai :o)PS: Måtte bare legge ut et bilde til, fordi i kveld var det enda mer snø på miniatyrsæterhusene..

11 kommentarer:

Hulda sa...

Kjempefine ting! Både eske med blomster, klokkene og det fine kortet. :) Damen som fikk det ble nok glad. :)

Jeg syns det er helt grusomt med snøen som er kommet, men heldigvis er den borte igjen nå.

Anonym sa...

Bjellene ble fine de, men de i hvitt med rødt som du laga til oss i julegave et år, er enda finere.De pynter treet hver eneste jul. Tante.

Mamma sa...

Det er kjempefint å ha kreative personer i nær familie.Hva skulle jeg gjort uten? Tusen takk for alt det fine du laget for at jeg skulle få en fin gave å gi bort.Du du ble nu forresten med på gaven selv,og det var koselig.

Anonym sa...

Glemte å si at jeg likte kortet veldig godt.tante

Annemariesquilt sa...

Heia..
Så flotte klokker du har laget-. Faktisk så har min bestemor laget 2 sånne klokker til meg. De er med hvite og røde striper, de henger på juletreet mitt hvert år.Flott minne om bestemor som døde for mange år siden dessverre. Flott kort har du laget også. De husene, er det i miniatyr eller full størrelse?

Landliv sa...

Så moro å få se! Håper at dere får sol og varme nå fremover :-)

Lille meg sa...

Du Kjersti, du Kjersti! Ja, dette har du all grunn til å være stolt av! Du er virkelig kreativ!
Kjempeflott var det!
Ha en god kveld, og ei god uke!
Klem fra lille meg.

Magny sa...

så skjønne esker! Godt du er velsignet med kreative hender , siden det er så mye "innevær" ennå. Rart med dette langstrakte landet, så ulik årstid vi har på våren! klem til deg, -

Fjordheim sa...

Du er flink. Flotte klokker og gaveeske du har laget. Koselig å gi bort ting en har laget selv. Håper det snart blir varmere der i nord.
Ha en flott uke:)

Ida sa...

Flotte hus i flott natur! :)

喜洋洋 sa...

高雄縣徵信商業同業公會
南部徵信聯盟
外遇觀測站
大愛離婚諮詢網
離婚大剖析
大愛徵信有限公司
尋人專家徵信服務網
女人徵信公司
華陀徵信
離婚協助中心
跟蹤蒐證徵信器材網
抓姦觀測
大愛徵信
溫馨徵信
成功徵信社