05 mai 2008

Lilla i dag

Vi hadde såå utrolig fin vær forige uke, så da ble det lite blogging på meg, måtte jo være ute og nyte det, men i dag blir det et lilla innlegg :o)

På lørdag fikk jeg pakke fra Glomfjord i Nordland. Den var fra Nunne, og det var hennes "gi det videre gave" til meg! Og tenk så var den lilla, min favorittfarge :o)Som dere ser har hun hekla og strikka for å glede meg, og det greide hun.. Oppvaskklut og to kjempefine grytkluter, og sammen med den lilla kosten kommer jeg jo til å få et perfekt kjøkken!


På kortet står det:


Kjære Kjersti. Pay it forward! Her kommer oppvaskklut og grytekluter -og kost. Hadde tenkt å sende en flaske Zalo, men den var så TUNG :) God klem Nunne

Likte garnet utrolig godt, med de små fargeklattene innimellom. Her der dere et lite nærbilde.

Gaven passet til og med perfekt til mine lilla Crocs, som er mine favorittsko.


Til slutt vil Emma ønske dere alle en fin uke.

Dette bildet er fra 1.mai, da hun var på sin første ordentlige lille skogstur. Da var hun nok verdens gladeste lille hund :o)

12 kommentarer:

Andrea sa...

Hei hei. Det var mye fine lilla ting ja. Så fin gave du fikk og heldig med fargen også! Hun Emma er jo så søt og de hundene elsker å være ute og på tur. Bare jeg sier "Skal vi på tur?" til min hund, pringer hun til døra og hopper av glede, hehe. Ha en kjempe fin uke. Mange klemmer

Hulda sa...

Så fin gave du fikk, den lillafargen var nydelig. Likte også de fargene som var innimellom i garnet. Så fine bilder du har tatt også, lurt å vise det postkortet fra stedet avsender er fra. :)

Emma storkosa seg på turen i lag med Tuvaluva. ;)

Lene sa...

takk for d, blomsten blir nok som den e ja..
for ett flott lilla sett du har fått hos nunne!!

Anonym sa...

Artig bilde av Emma.tante

Timotei sa...

Så fin gave du har fått!Likte veldig godt det garnet som er brukt. Friske lillafarger!Har hatt kjempefint vær vi også og da blir det mindre tid til blogging. Må jo nyte sola når vi først har den!

Hulda sa...

Det ligger en hilsen til deg på bloggen min. :)

Annemariesquilt sa...

Heia, så heldig du er som har fått så fin gave.
Godt å se at Emma var i farta igjen. Skogen må jo være det perfekte stedet for henne.. Ha en flott uke du også!

eie sa...

Hei å takk for hilsen på bloggen men.
Det er alltid så trivelig når jeg ser du har vært innom meg,du er veldig flink til det du da:takk skal du ha for det.Er det bare bra med Emma da?Vi får håpe vi får litt Sol i dag også, så vi kan sitte litt ute.Jeg synes vi har en vakker tid nå.Alt spirer å titter opp av jora.Du får ha en riktig God dag...

Magny sa...

en skjønning du har der...
Koselig med lilla innlegg1
Takk for skjønn komentar til meg! Anne fra Bjørkely,- jeg blir helt varm om hjertet... ønsker meg dvd-ene av serien! klem til deg!;O)

Lille meg sa...

Så fin gave du har fått!
Og den awarden fra søstra di over var nydelig. Hun er flink!

Og den lille Emmma er bare nusselig!

Nunne sa...

Koselig at du likte fargen! Kan slå begge veier med lilla...
Klemmmer

喜洋洋 sa...

高雄縣徵信商業同業公會
南部徵信聯盟
外遇觀測站
大愛離婚諮詢網
離婚大剖析
大愛徵信有限公司
尋人專家徵信服務網
女人徵信公司
華陀徵信
離婚協助中心
跟蹤蒐證徵信器材網
抓姦觀測
大愛徵信
溫馨徵信
成功徵信社