06 mai 2008

Min første Award :o)

Jippi, jeg har fått min første award!! Jeg fikk den av min søster Hulda, hun har laget den selv, den fineste awarden jeg har sett! :o)


Så nå må jeg dele denne Awarden videre med 4 andre kreative bloggere som jeg ofte besøker. Dere 4 må igjen dele den ut til 4 nye, osv. Slik at mange får den å pynte bloggen sin med, hvis de har lyst. :o)

Det er fint om du begrunner hvorfor du syns denne personen er en kreativ blogger, når du gir den videre. :o)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1. Den første jeg vil gi awarden til er Nunne.
Hun har bloggen
Jeg vil gi den til Nunne fordi hun er så flink til å dele Jesus, Gud og bibelen med meg! Hun er også flink til å strikke, hekle og ta bilder av blomster eller fortelle om hverdagslige ting. :o)

2. Den andre som får awarden er Andrea.
Hun har bloggen
Andrea er så flink til å strikke, jeg liker særlig alle luene og sokkene, hun er også flink å vaske bilen sin! Og sist men ikke minst, hun har hunden Sara som er Bichon frise akkurat som min lille Emma! :o)

3. Den tredje som får awarden er Timotei,
med bloggen
Timotei syr så masse flotte ting, og setter fargene fint sammen. Favorittene mine er alle dukkeklærne. Men hun er også flink til å strikke og brodere! :o)

4. Den fjerde awarden gir jeg tilbake til min søster Hulda, som jeg kaller den store bloggeren..
Hun har bloggen
Hulda er flink til mye, blant annet å scrape denne flotte awarden som hun deler ut! Hun er også flink til å sy, lage kort, og ikke minst male masse møbler. Hun har dessuten en veldig god fantasi til å finne på ting å lage! Så har jo også Hulda en Bichon frise, Emmas lille venninne Tuva! :o)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


De som har fått awarden kan lagre den på sin PC, for så å legge den ut blant sine sideelementer hvis de vil. :o)

6 kommentarer:

Andrea sa...

Hei hei. Det var koselig at du ville gi meg en award! Så mye fint skrevet om meg også, kjempe koseligt syns jeg! Du er bare så snill! Tusen takk. Mange klemmer...

Hulda sa...

Takk for awarden. :) artig at du ble så glad for den. :)

Nunne sa...

ÅÅÅÅÅ, nå ble jeg rørt! Tusen takk, Kjersti! Gjett om jeg skal legge den inn hos meg når jeg bare kommer meg heim, jeg er borte og får ikke gått skikkelig inn på bloggen min herfra, sitter i en vestibyl...
Men her jeg er det 24 grader og sol og flott blomstring....hmmm, må vel heim til regnet og kjøligere dager på torsdagen :)
Takk så lenge, du lille engel!

Lovise sa...

Heia. Så fin award du har fått:)
Og du....jeg skvatt da jeg kikket på innlegget under. Der var det jo bilde av mitt hjemsted, der vokste jeg opp. Mamma og pappa bor like i nærheten av nunne, så jeg er godt kjent i området. Jeg bor ikke i Glomfjord nå, men på Reipå som ligger litt lenger ut i fjorden.
Håper du har det fint og koser deg med hunden:)

Timotei sa...

Å, tusen , tusen takk Kjersti! Så koselig! Dette må nok være den fineste awarden jeg har sett noen gang!

喜洋洋 sa...

高雄縣徵信商業同業公會
南部徵信聯盟
外遇觀測站
大愛離婚諮詢網
離婚大剖析
大愛徵信有限公司
尋人專家徵信服務網
女人徵信公司
華陀徵信
離婚協助中心
跟蹤蒐證徵信器材網
抓姦觀測
大愛徵信
溫馨徵信
成功徵信社